4 thoughts on “April Shower of Photos – Day 9

  • April 9, 2009 at 2:23 pm
    Permalink

    Your Easter Garden looks very good Erin. Did you make the clothespeg people. I am impressed.

    Reply
  • April 9, 2009 at 3:48 pm
    Permalink

    What a beautiful photo!

    I did respond to your emails (a few days ago), but my emails keep coming back as undeliverable. I just tried again, and I am sorry if you receive them multiple times!. =) I hope you are having a very blessed Triduum!

    Reply
  • April 9, 2009 at 10:12 pm
    Permalink

    Gae
    I made the clothespin people last year, it was so nice to just pull this year.

    Jessica
    Thanks for letting me know, I was wondering why I hadn’t received emails for five days.
    A Blessed Triduum to you and your family too:)

    Reply
  • April 10, 2009 at 4:45 am
    Permalink

    Hi Erin! We just got home from Holy Thursday Mass and I thought I'd check over here again since I just got the latest email returned as well.. That is so odd!

    Anyhow, here is a few bits and pieces of the email I sent:

    I still had the code on my test blog, so here is what you can do… Go into "Edit HTML" — click the "Expand Widget Templates" box and look for the following:

    *span id='showlink'>
    *a expr:href='data:post.URL>Read more…*/a>
    */span>

    (I had to replace all of the < with * to be able to post this, so you'll have to change them back to delete as well from the code…)

    Delete it, and that will take care of the "Read More" ….

    As for the load time… The code is almost directly from Lena's with just the colors changed and the background/header. The background image is located in my photobucket acct and this could possibly be slowing it down??

    The only other thing that can (and will) slow it down sometimes is the extra code you add to your sidebar. I just found out that the "recent comments" widgit I had added was causing someones computer to shut down. I just guessed that that might be it, so I deleted it and now she doesn't have the problem anymore. Isn't that odd? Lots of pictures in the posts can also slow the load time, which is another problem I have often since I love posting pictures! =)

    I don't know if that helps at all… Let me know.

    **Feel free to delete this comment if you'd like! I hope you get your email fixed soon! =)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *